miércoles, 16 de junio de 2010

Eso con dinero publico no se puede hacer!

"llamar arte contemporaneo al empaquetado de St Corneli, solo puede calificarse de chorrada i de insulto al propio arte. Con la que esta cayendo, malgastar un solo euro en ese tipo de "memeces"; propias de algun iluminado, es una clara demostración de poco respeto (...)"

Esto no se puede hacer? decides tú lo que se puede hacer y lo que no? tienes la verdad absoluta? Tú que harías? Poner "trenta i pico de quadres sobre art religios"?





Vull la capella Lliure!!

"Mireu, digueuma carca, antiquat, desinformat, que no entenc amb art...etc que no penso contestar ni entar en debat, ja us ho fareu els que ho defenseu; pro donc molt mes valor i creativitat als dibuixos que em fa el meu net que te 5 anys que aixó. Per mi es una gran presa de pel. Veurem la difusió que en farà TV Cardedeu, dons de l'exposició que fa el Sr Ramon Comas en el local de l'Associació de Veïns del Centre de la Vila a la Plaça Francesc Maciá de moment no n'han dit ni piu, amb els trenta i pico de quadres que hi han sobre art religios i mitologic, hi ha mes de una any de feina, aquesta embolicada es fa amb dues hores. Amb els diners que costa en viurien unes quantes setmanes alguns necesitats de Cardedeu que passen fam."


Claro que si!!!




Action Painting

"Com + dura es la critica, mes motiva a l'artista"
M.Duchamp

La repressio sem torna, la repressio es vigent al SXXI, la repressio que ha fet que el museu i l'ajuntament hagin fet cas a la gent del poble que s'ha queixat, que ha fet intancies i a deixat el seu malestar. Fent un exercici de critica a ells mateixos, dient que s'han equivocat amb aquest projecte, que no ho han defensat i han deixat de banda, per guanyar-se quatre vots mes. ja us dic que el meu no...

De la banda politica ho puc entendre, pero d'un museu?? quina clase de museu aprova un projecte i deixa que la gent el desaprovi, quan ells m'ho van autoritzar. A mes de no donar-me una explicacio, nomes una carta impersonal dient quan s'havia de treure...
Que trist!
Claudi Puchades

Sobretot una gran persona, que fa soport al projecte al seu blog (com a minim; informatiu), anunciant l' "Action Painting" en contra de la censura, per part del museu i l'ajuntament en cedir a la pressió popular:

"“La repressió”, que Raül Huerta tenia fins al 27 de juny a la capella de Sant Corneli de Cardedeu, i que, arran de les crítiques populars que ha provocat la seva intervenció en aquest antic espai sagrat, que va embolcallar amb una tela blanca fins a fer-lo desaparèixer, s’ha decidit forçosament tancar-la prematurament el dia 12 de juny."

http://blogs.ccrtvi.com/claudipuchades.php




Escrit del pedestal de fora de la capella

un escrit que ningú, s'ha llegit. Perque hi ha molta gent que no ho enten, o no el vol entendre...

martes, 1 de junio de 2010


Amagueu-vos nens!
el dia 7 de Nov. ve el Papa!




la capella de nit...